Розділи сайту
Новини
Вустами дітей промовляється істина!

 «Мама, а коли закінчиться війна?» «Що поганого ми зробили росіянам?» «Щоб той путін...» «Я піду восени до школи як завжди?» «Татко повернеться?» «Коли закінчиться війна давай підемо...»

Таке чутно в кожній українській родині. Холоне кров від того, що наші діти проживають такі часи. Жили, любили, планували, відчували, раділи і 24.02 почався відлік.
Діти все розуміють, не зважаючи на свій вік. Глибше навіть, ніж дорослі. Вони за ці важкі дні подорослішали на роки, помудрішали і всім серденьком бажають, щоб закінчилась війна. Не іграшок нових хотять, а одного - миру. Щоб вся родина була разом, щоб бути у себе вдома, щоб засинати під казочку і прокидатись від співу пташок, а не від сирен, щоб мама посміхалась, а не плакала.
Молимось за наших захисників щодня та щохвилини. І дитяче: «Все буде Україна!» спонукає жити далі і вірити в перемогу, бо добро завжди перемагає зло.
Кожний намагається бути корисним. Хто як може. Не всім треба тримати зброю в руках. Чиїсь руки випікають хліб, хтось рятує життя, тримаючи скальпель, хтось рятує від пожеж, а хтось маленькими рученятами малює мир та рідну Україну.
«Наші малюнки дійсно побачать захисники?», - запитували маленькі оченята. «А якщо ми намалюємо гарні малюнки, то мир настане швидше?».
Віра і дитяча безпосередність творять дива. З таким підростаючим поколінням нам гарантоване щасливе завтра. Бо підростають майбутні лікарі, вчителі, захисники, рятувальники, поліцейські, вихователі, інженери, айтішники, а найголовніше ті, хто всім серцем любить свою рідну землю - свою неповторну Україну, ті, чиї серця наповнені добром і любов'ю.
Дякуємо дітлахам за підтримку, віру та за чудові малюнки! Заради вас, наші найдорожчі, скоро буде мир та спокій!

 

https://www.facebook.com/100064532866446/posts/346452194182540/?d=n


Дата: 2022-04-14 17:05:31