Розділи сайту
Новини
Інформаційний марафон "ДБАЄМО ПРО ФІЗИЧНЕ ЗДОРОВ'Я І ПСИХОЛОГІЧНИЙ ІМУНІТЕТ"

Згідно Наказу ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ №59 від 01.02.2022р., в Державній установі «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №39 комбінованого типу (м. Вінниця) Національної поліції України», з 07.02.2022 по 11.02.2022 був проведений інформаційний марафон «Дбаємо про фізичне здоров'я та психологічний імунітет».
Під час марафону були проведені інтерактивні бесіди, тематичні заняття та ігри, ознайомлення з художніми творами відповідної тематики, проведені досліди, виконані творчі завдання, спрямовані на формування відповідального ставлення до свого здоров'я, популяризації спорту, активного дозвілля та інших способів зміцнення здоров'я та боротьби зі стресовими ситуаціями.
Вихователем методистом, практичним психологом, медичною сестрою були проведені: круглий онлайн-стіл «Імунізація в умовах сьогодення», проблемні семінари "Цілющі властивості казки", "Професійне вигорання. Виводимо формулу здоров'я педагога", розроблені пам'ятки і рекомендації, підібрані матеріали для консультацій на тему «Цінність життя». Вихователями було проведено низку занять з даної тематики.

Для ознайомлення з матеріалами, перейдіть за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1LhapCDQAWyL7x3nTVHuxY5ZOAyoCeZY6?usp=sharing


Дата: 2022-02-16 17:01:27