Розділи сайту
Новини
Незабарам Великдень

 

Незабаром настане Великдень. За можливості проведіть його у колі близьких. Нехай дитина допомагає у приготуванні пасок, дайте їй можливість самостійно їх прикрасити та обов'язково відмітьте її творчі здібності. Запропонуйте разом прикрасити крашанки, а потім влаштуйте конкурс «Чия крашанка красивіша?».

Також є декілька великодніх ігор:

🔹 «Навбитки»
Дитина тримає в руці крашанку носиком догори, а ви б'єте по ній своєю крашанкою. Потім навпаки, дитина б'є своєю крашанкою протилежним кінцем по вашій крашанці. Чия крашанка розіб'ється з обох боків, той програв та віддає свою крашанку тому, хто виграв.

🔹 «В котка»

З похилого місця з перепонами котять яйця одне за одним, намагаючись котити так, щоб попасти своєю крашанкою в крашанку партнера. Правила: хто більше попадає, той більше виграє.

🔹 «Хованки»

Кладуть кілька шапок, під одну з них кладуть яйце. Хто відгадає під якою шапкою лежить яйце, той виграв.

🔹 «Прокоти в ворітця»

Разом з дитиною розкрутіть свої крашанки на траві (підлозі). Чия крашанка довше крутиться, той виграє і забирає обидві крашанки собі.

Радість, веселощі, святкування - це те, що пов'язує нас з довоєнним періодом; це те, що надає змогу відновлювати та підтримувати свій емоційний баланс; це те, що дарує віру на краще та наближає нас з кожним днем до перемоги! 


Дата: 2022-04-22 14:32:10